Midden Delfland

Welkom bij de PvdA Midden-Delfland


Vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, duurzaamheid en solidariteit zijn de idealen van de sociaaldemocratie.
Voor ons als Partij van de Arbeid staat daarbij het recht op een fatsoenlijk bestaan centraal. Een bestaan dat een volwaardige participatie in de maatschappij mogelijk maakt, met ruimte voor wie wil en waardigheid voor wie niet kan.
Dit dragen wij ook uit binnen de gemeente Midden-Delfland. Want de unieke combinatie van rozen rood en polder groen zijn een leidraad voor onze politiek in deze mooie gemeente.
Oog hebben voor mensen die het economisch en sociaal minder hebben en blijven werken aan het open groene gebied.

Samen leven en eerlijk delen!

De vakantie is aangebroken

Beste allemaal,

Een druk politiek jaar ligt achter ons. Hoogtepunt daarin was onder meer de gemeenteraadsverkiezingen. Een nieuwe raad, een nieuw College en diverse onderwerpen die nog steeds onze aandacht meer dan waard zijn.

In de laatste gemeenteraadsvergadering, is er een besluit genomen over de bouw van de zogenoemde Tiny Houses in Den Hoorn. Helaas is de suggestie van de PvdA om dit tegen een meer marktconforme (huur) prijs uit te voeren niet overgenomen. Ook ons standpunt om meer dan +/- 12 mensen te laten wonen op dit stuk bouwgrond van 3600 m2 vond geen steun. Wonen vinden alle partijen belangrijk,  maar dan toch niet tegen een weggeefprijs voor slechts een selecte doelgroep?

Na de vakantie gaan we hard aan de slag met de onderwerpen die ons ook na aan het hart liggen. Het groen in de kernen, de sociale woningbouw, ouderen en al die andere zaken die u in ons programma heeft gesteund.

Maar nu even niet meer.

De vakantie is aangebroken. De zon is ons goedgezind en we genieten met volle teugen van het feit dat het nu echt zomer is.

Waar u ook van uw vakantie geniet, hier of elders, we wensen u een prachtige tijd toe.

Goede reis en kom veilig weer terug.

Na de vakantie gaan we er weer met volle energie tegenaan.

De PvdA, daar kunt u weer op rekenen.

Namens de Fractie:

Ellen, Corine,   roos

Johan en Frans.

Juli 2018

Zoek op deze website

Facebook PvdA

Twitter PvdA