Midden Delfland

Welkom bij de PvdA Midden-Delfland


Vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, duurzaamheid en solidariteit zijn de idealen van de sociaaldemocratie.
Voor ons als Partij van de Arbeid staat daarbij het recht op een fatsoenlijk bestaan centraal. Een bestaan dat een volwaardige participatie in de maatschappij mogelijk maakt, met ruimte voor wie wil en waardigheid voor wie niet kan.
Dit dragen wij ook uit binnen de gemeente Midden-Delfland. Want de unieke combinatie van rozen rood en polder groen zijn een leidraad voor onze politiek in deze mooie gemeente.
Oog hebben voor mensen die het economisch en sociaal minder hebben en blijven werken aan het open groene gebied.

Samen leven en eerlijk delen!

ONZE HARTELIJKE DANK!

handroosteam2018De PvdA Midden-Delfland bedankt haar kiezers voor hun stem en het vertrouwen in de fractie. We zijn tevreden met het resultaat, met twee partijen erbij had het voor ons ook anders uit kunnen pakken. We zijn er nog en we gaan met dezelfde inzet verder om sterker terug te komen bij de volgende verkiezingen. Wij zullen in de lijn van het sociaaldemocratisch gedachtegoed de onderwerpen die voor Midden-Delfland en u belangrijk zijn goed over het voetlicht brengen in de raad.

Fractievoorzitter Ellen Snethlage en haar team blijven dat doen op een eerlijke en doortastende manier en door het zoeken en vinden van steun bij de andere partijen.

Nogmaals dank aan al onze kiezers voor uw steun.pvda md2

Zoek op deze website

Facebook PvdA

Twitter PvdA