Midden Delfland

Welkom bij de PvdA Midden-Delfland


Vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, duurzaamheid en solidariteit zijn de idealen van de sociaaldemocratie.
Voor ons als Partij van de Arbeid staat daarbij het recht op een fatsoenlijk bestaan centraal. Een bestaan dat een volwaardige participatie in de maatschappij mogelijk maakt, met ruimte voor wie wil en waardigheid voor wie niet kan.
Dit dragen wij ook uit binnen de gemeente Midden-Delfland. Want de unieke combinatie van rozen rood en polder groen zijn een leidraad voor onze politiek in deze mooie gemeente.
Oog hebben voor mensen die het economisch en sociaal minder hebben en blijven werken aan het open groene gebied.

Samen leven en eerlijk delen!

De 48 uur van Midden-Delfland

De "48 uur van Midden Delfland"
Van de raadsvergadering dinsdagavond tot de persconferentie van de CdK Jaap Smit op donderdagavond was de toekomst van Arnoud Rodenburg onze burgemeester even onzeker.
De M(ijn burgemeester moet weg)Partij en een aantal raadsleden van OGP en CDA stemde om onverklaarbare reden tegen herbenoeming. Samen met de aanwezige VVD-leden heb ik, als PvdA lid dinsdag de openbare raadsvergadering verlaten en een chaotische slapeloze 48 uur nam aanvang.

Na duizende reacties vanuit onze mooie gemeente en van ver daar buiten is het besluit teruggedraaid.
En, zoals de woordvoerder van de VVD namens de raad al zei, er moet nog heel wat water door de gaag stromen voor we hier als raad goed uit zijn, maar voor nu hebben we (PvdA Midden-Delfland) Arnoud een herinnering aan deze chaotische 48 uur meegegeven. Want zoveel is zeker. Hij is de echte winnaar!

Zoek op deze website

Facebook PvdA

Twitter PvdA

Copyright © 2018. PvdA Midden-Delfland