Midden Delfland

Winkelcentrum ontwikkeling Den Hoorn.. wij zijn het ook zat!

Bijna drie jaar geleden is gekozen tussen twee ingediende plannen voor het bouwen van een nieuwe supermarkt in Den Hoorn. Onbelangrijk was daarbij wie de indieners waren: er is uiteraard gekozen voor het betere plan. Daarnaast is er ook rekening gehouden met de toen net opgeknapte Dijkshoornseweg. Keuze voor het verliezende plan zou immers betekenen dat een deel van de  winkels uit de Dijkshoornseweg zouden verhuizen naar het nieuwe gebouw, wat niet goed is voor de mooiste winkelstraat van Den Hoorn en ook niet voor de achterblijvende winkels.

De OGP beloofde, vanwege de verkiezingen, dat er geen Jumbo komt als zij in het college zouden komen. Voor het gemak vertelden ze er niet bij dat het al een gelopen race was. Om toch aan hun "belofte" tegemoet te komen probeerde een OGP-wethouder er alsnog met de verliezende projectontwikkelaar uit te komen. Door deze bij voorbaat kansloze actie heeft het centrumplan voor Den Hoorn wederom twee jaar vertraging opgelopen.

Lees meer...

Open brief centrum ontwikkeling Den Hoorn

De PvdA Midden-Delfland ontving via de mail een briefje van de ondernemersfederatie Midden-Delfland met de vraag aan bestuur en fractie of zij de uitspraken uit de raadsvergadering van 24 maart jl. (over de centrum ontwikkeling Den Hoorn) van haar fractievoorzitter, Elly de Jong, ondersteunt. De teksten van mevrouw de Jong waren een reactie op de inspraak van de heer Van Mill, bestuurslid van de Ondernemers Federatie Midden-Delfland (OFMD).

Lees meer...

Campagne Partij van de Arbeid in Den Hoorn

Het zit de PvdA Midden-Delfland mee. Weer een zonnige, roodgekleurde campagnedag.

Op zaterdag 8 maart 2014, de internationale vrouwendag , heeft de PvdA Midden-Delfland zich sportief opgesteld in Den Hoorn. Een heuse competitie onder vrouwen op de jeu-de-boule baan op het Koningin Julianalplein. De mannen zorgden voor koffie, thee en wat lekkers erbij en hebben als gastheren een ieder die geïnteresseerd was, gesproken en natuurlijk een roos aangeboden.

Lees meer...

Centrumontwikkeling Den Hoorn

In Den Hoorn is opnieuw onrust ontstaan over de centrumontwikkeling.

Na jarenlang gesteggel en na het opknappen, dit jaar, van de Dijkhoornseweg, leek het nu vlot te gaan met de voorbereidingen voor de verdere ontwikkeling van het centrum Den Hoorn.

Lees meer...

Zoek op deze website

Facebook PvdA

Twitter Elly de Jong

Copyright ┬ę 2017. PvdA Midden-Delfland